onsdag 4. januar 2017

Fugler

Alle fugler har et par bein og har tre til fem tær. Og noen har svømmehud. Alle fuglene har vinger. Noen kan fly med vingene og noen kan svømme med vingene. De har forskjellig type nebb. Noen har langt og noen har kort nebb, og nebb er hardt. De har ikke tenner, men de har en tunge. Alle fuglene har fjær på kroppen og hale.
Relatert bilde

Fugler lever i skog og i trær, men noen fugler lever også i vann. Ender og pingviner svømmer i vann. De fleste fugler lever i varme land, og andre lever i kalde land. Mange fugler lever i huler i fjell og flere lever i byen. I tillegg er det noen som lever på bakken. Noen lever alene og noen lever sammen i par hele i livet. 


Bilderesultat for en spesielt fugler


Alle fugler har forskjellig største noen små og noen store. Den største fugler er Struts som veier 160 kg og er 275 cm høy. Den minste fuglene er Kolibri 2 gram og er 5 cm lang. Fuglene har forskjellig farge. Spesielt har mannen stek og vakre farger. For eksempel har både papegøye mannen og dam en mange fine farger. Damer fugler har bare en farge som er grå, hvit eller svart, men mannen har mange fine og vakre farge. Alle fuglene spiser forskjellig typer mat. Noen spiser planter og noen spiser insekter. De finnes andre fugler spiser dyr og fugler som er rovfugl. Noen fugler våken om natten de jekt maten sin om natten. Noen kan fly veldig høyt og noen kan ikke fly så langt som er en dyr kan ikke fly Pingvin.

Vi skal nå oppsummere det viktigste om fugler. Fugler er et dyr som har forskjellig størrelse. Alle fugler har nebb,vinger og fjær og de fleste fuglene kan ikke fly. Det finnes også noen fugler som kan svømme. 
Bilderesultat for en spesielt fugler





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar